Over juridisch adviesbureau Bestsupport08

Bestsupport08 is een modern, informeel en allround juridisch adviesbureau. Het gezicht achter dit bureau, ben ik, Brenda Verrijk. Bij Bestsupport08 geen grijze pakken die u overrompelen met vakjargon. Integendeel. Ik vind het heel belangrijk om de cliënten van mijn juridisch adviesbureau de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. En ik hecht aan duidelijke taal. Mijn juridische adviezen zijn glashelder en vanzelfsprekend belangeloos. Ik bied u een vast aanspreekpunt dat u altijd kunt bereiken. Per e-mail, telefonisch of via WhatsApp. U bepaalt!

Juridisch adviesbureau

Ik studeerde af op zowel privaatrecht als bestuursrecht en vervolgens deed ik ervaring op als (interim) jurist in het bedrijfsleven en bij gemeenten. Dankzij mijn ruime ervaring is een deskundig advies geen streven, maar een garantie. Kiest u voor Bestsupport08, dan kiest u voor hoge kwaliteit, zorgvuldigheid en snelheid. Sinds ik in 2008 mijn juridisch adviesbureau Bestsupport08 oprichtte, heb ik al veel gemeenten, bedrijven, ondernemers en particulieren van advies mogen voorzien op tal van rechtsgebieden. Als juridisch adviseur geef ik advies over arbeidsrecht, ondernemingsrecht, huurrecht, bestuursrecht (bezwaar- en beroepschriften, subsidies, klachten en AVG)  en personen- en familierecht. Daarnaast help ik u graag met het opstellen, aanpassen en beoordelen van algemene voorwaarden, privacyverklaringen en verwerkersovereenkomsten.

Interim jurist

Bent u op zoek naar een tijdelijke allround juridisch adviseur voor uw bedrijf? Ook dan bent u bij Bestsupport08 aan het juiste adres. Dankzij mijn jarenlange ervaring als jurist voor verschillende gemeenten en een grote woningcorporatie kan ik op veel rechtsgebieden en tegen gunstige voorwaarden en tarieven snel inspringen. Wilt u meer weten over mijn ervaring? Kijk dan eens op mijn LinkedIn-profiel.

Mediator en bemiddeling

Bestsupport08 voorziet ook in mediation en bemiddeling. In 1999 deed ik al een opleiding mediation, waarmee mijn interesse in mediation en bemiddeling direct was gewekt. De afgelopen jaren deed ik een uitgebreidere mediationopleiding, waarmee ik mijn kennis verder uitbreidde en me specialiseerde tot echtscheidings- en familiemediator. Inmiddels ben ik gecertificeerd ADR Registermediator en conflictcoach. Ik volgde aanvullend de opleiding Kindgesprekken, waardoor ik nu kinderen van verschillende leeftijden op hun eigen niveau bij het proces kan betrekken. Ik creëer een veilige omgeving waar iedere betrokkene zich op zijn of haar gemak voelt.

Vrijblijvend gesprek

Benieuwd wat juridisch adviesbureau Bestsupport08 voor u kan betekenen? In een geheel vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek bespreken we uw situatie en wensen. Neem contact op om een afspraak in te plannen.